Αρχική » ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΗΠΟΥ » ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΑ COMBI SYSTEM » ΤΣΟΥΓΚΡΑΝA ΣΥΛΕΚΤΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗ COMBI GARDENA 3120-20
ΤΣΟΥΓΚΡΑΝA ΣΥΛΕΚΤΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗ COMBI GARDENA 3120-20
Νέο
ΤΣΟΥΓΚΡΑΝA ΣΥΛΕΚΤΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗ COMBI GARDENA 3120-20
Kωδικός 042403
Barcode: 3120-20
Tιμές με Φ.Π.Α.21,99€  ή 3.67 X 6 Δόσεις
Στο καλάθι
Σύγκριση
Η Πλαστική Τσουγκράνα Συλλέκτης Combi από τη GARDENA είναι ένα ευέλικτο εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλες τις εποχές στον κήπο. Αυτό το εργαλείο πολλαπλών χρήσεων σας επιτρέπει να φτυαρίζετε, να συλλέγετε και ακόμη και να κοσκινίζετε!
Η τσουγκράνα συλλέκτης θα σας πείσει με διάφορες πιθανές εφαρμογές. Τώρα μπορείτε να συλλέγετε αποτελεσματικά και να μαζεύετε διάφορα υλικά. Είτε μαζεύετε πεσμένα φύλλα είτε κομματάκια κλαδιών, η τσουγκράνα συλλέκτης θα είναι ένας χρήσιμος συνεργάτης στον κήπο σας. Σκουπίστε κομματάκια γρασιδιού ή το χώμα και συλλέξτε το με μια γρήγορη κίνηση του φτυαριού. Η τσουγκράνα συλλέκτης είναι επίσης ιδανική για χρήση με τα πεσμένα φρούτα. Αλλά αυτά δεν είναι όλα όσα μπορεί να κάνει: χάρη στη λειτουργία του κόσκινου, το χώμα μπορεί να κοσκινιστεί για να αφαιρέσετε μικρά κλαδιά όταν φυτεύετε ή μεταφυτεύετε.
Η πολύ πρακτική σύνδεση combisystem σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να συνδυάσετε την τσουγκράνα με όλες τις διαφορετικές λαβές της οικογένειας combisystem. Επιλέξτε ελεύθερα ποιο μήκος είναι πιο βολικό για εσάς και προσαρμόστε την τσουγκράνα συλλέκτη στις επιθυμίες σας. Είτε ξύλινο, αλουμίνιο είτε τηλεσκοπική λαβή - βρείτε τη λαβή που ανταποκρίνεται καλύτερα στις απαιτήσεις σας. Η εποχή που σκύβατε έχουν πλέον περάσει: Μπορείτε εύκολα να σηκώσετε το συλλεγμένο χώμα σε μια άνετη στάση και να το φτυαρίσετε σε ένα δοχείο.
Η τσουγκράνα συλλέκτης είναι πάντα έτοιμη και το μικρό της μέγεθος κάνει εύκολη την αποθήκευσή της. Το στιβαρό υλικό με γάντζους κατασκευασμένους από υψηλής ποιότητας και σταθερό πλαστικό εξασφαλίζει ότι η τσουγκράνα συλλέκτης είναι ανθεκτική και στιβαρή. Η GARDENA το ενισχύει επίσης με εγγύηση κατασκευαστή 25 ετών.

ΤΥΠΟΣ ΕΞΑΤΗΜΑΤΟΣ COMBISYSTEMΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ COMBI
ΕΓΓΥΗΣΗ25 ΧΡΟΝΙΑ

Eφάπαξ1X21.99
2 Άτοκες Δόσεις2X11
3 Άτοκες Δόσεις3X7.33
4 Άτοκες Δόσεις4X5.5
5 Άτοκες Δόσεις5X4.4
6 Άτοκες Δόσεις6X3.67
Eπικοινωνήστε μαζί μας
Kαταχώρηση
Powered by Mytech...