Αρχική » Τρόποι Αποστολής

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας, σας παρέχουμε τους παρακάτω τρόπους αποστολής:

1) Αποστολή με εταιρία courier.
 
Για την αποστολή των αγαθών στο χώρο που επιθυμείτε προτείνουμε τη χρήση couier για μικρά δέματα (η εταιρία μας συνεργάζεται με τη Γενική ταχυδρομική Courier).

Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε οικονομία λόγω μικρού όγκου ενώ παράλληλα έχουμε ασφαλή και γρήγορη αποστολή αφού η ολοκλήρωσή της πραγματοποιείται συνήθως σε 1 με 3 εργάσιμες μέρες.

Σε περίπτωση αποστολής με courier το κόστος μεταφορικών είναι 4 για τα 2 πρώτα κιλά, και 0,9 ευρώ για κάθε κιλό από εκείνη τη στιγμή μέχρι τα 20 κιλά.

*Ο υπολογισμός του βάρους γίνεται πάντα από την courier παίρνοντας τη μεγαλύτερη τιμή που προκείπτει από πραγματικό βάρος ή ογκομετρικό βάρος του δέματος.

2) Αποστολή με Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ).
Για την αποστολή μεσσαίων και μεγάλων δεμάτων, τα ΕΛΤΑ με μέσο χρόνο παράδοσης 2-7 εργάσιμες ημέρες.
Σε περίπτωση αποστολής με ΕΛΤΑ το κόστος μεταφορικών είναι:
Για δέμα μέχρι 1 κιλό, 3 ευρώ.
Για δέμα μέχρι 2 κιλά, 3,5 ευρώ.
Για δέμα από 3 κιλά, μέχρι 25 κιλά είναι 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό.

*Ο υπολογισμός του βάρους γίνεται πάντα από τα ΕΛΤΑ μετρώντας το πραγματικό βάρος του δέματος.

**Για δέματα αξίας πάνω από 80 ευρώ, τα μεταφορικά είναι δωρεάν με την επιλογή των ΕΛΤΑ.

3) Αποστολή με μεταφορική εταιρία.
Για την αποστολή μεγάλων δεμάτων και μηχανημάτων, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία με κόστος μεταφορικών:
5 ευρώ μέχρι τα 50κιλά
50 ευρώ μέχρι τα 100 κιλά
και 100 ευρώ από τα 100 κιλά και πάνω.
Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον προορισμό και τις αναγκαίες μεταφορτώσεις από αποθήκη σε αποθήκη, με το μέσο χρόνο παράδοσης να κειμένεται 2 έως 10 εργάσιμες ημέρες.

*Σε περίπτωση που επιθυμείτε αποστολή με δική σας συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία, υπάρχει η δυνατότητα με δική σας χρέωση, να παραλάβει η μεταφορική εταιρία που επιθυμείτε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας.

4) Παραλαβή από τις εγκαταστάσεις μας.
Υπάρχει πάντα η δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

  • Η παραλαβή μίας παραγγελίας δεν εξασφαλίζει την δυνατότητα της tamias.gr να σας προμηθεύσει με το επιλεγμένο προϊόν. Το site μας ενημερώνεται διαρκώς κατά τη διάρκεια της ημέρας, ώστε να διασφαλίσουμε ότι σας παρέχουμε ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας και προσπαθούμε να έχουμε άμεση διαθεσιμότητα στο μεγαλύτερο μέρος αυτών. Στην δυσάρεστη κατάσταση που αδυνατούμε να σας προμηθεύσουμε σύντομα με το/τα επιλεγμένο προϊόν, θα σας ενημερώσουμε άμεσα για τον χρόνο που χρειαζόμαστε. Εάν ο προτεινόμενος χρόνος παράδοσης δεν είναι αποδεκτός, θα σας επιστραφεί εξολοκλήρου το ποσό της χρέωσης.
  • Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων αφορά τον χρόνο που χρειαζόμαστε να παραλάβουμε το προϊόν, από τον προμηθευτή μας. Στην περίπτωση που ο προμηθευτής δεν έχει το προϊόν ετοιμοπαράδοτο, ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να φτάσει μέχρι και τις δώδεκα (12) εβδομάδες.

Powered by Mytech...