Αρχική » Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Πληρωμής & Αποστολής

ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Όλες οι τιμές προϊόντων που αναγράφονται στο site μας δεν περιλαμβάνουν έξοδα αποστολής. Οι τιμές δίνονται σε Ευρώ (€) . Οι τιμές που αναγράφονται στην επιβεβαίωση της παραγγελίας σας είναι οριστικές και περιλαμβάνουν συσκευασία, έξοδα αποστολής (μόνο για την Ελλάδα) και Φ.Π.Α.

Οι τιμές μπορεί να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση, σε οποιοδήποτε χρόνο πριν την αποδοχή της παραγγελίας σας. Οι προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και οι φωτογραφίες των προϊόντων που περιγράφονται ή παρουσιάζονται στο site μας ήταν σωστά κατά την χρονική στιγμή της πρώτης δημοσίευσής τους αλλά ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς λόγω τροποποιήσεων στην παραγωγή τους και να μην έχει προλάβει να ενημερωθεί η βάση δεδομένων μας. Στην περίπτωση που διαπιστώσουμε ένα σημαντικό λάθος στην περιγραφή ή στα χαρακτηριστικά ή στην φωτογραφία ή στην διαθεσιμότητα ενός προϊόντος ή υπηρεσίας που επηρεάζει την εκκρεμή παραγγελία σας στην tamias.gr, ή κάποιο λάθος στην τιμολόγηση, θα σας ενημερώσουμε για το σωστό και θα ερωτηθείτε εάν θέλετε να προχωρήσει η παραγγελία σας. Εάν θελήσετε να την ακυρώσετε και έχετε ήδη χρεωθεί, η tamias.gr θα πιστώσει την κάρτα σας ή τον λογαριασμό σας με το ακριβές ποσό της χρέωσης.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης, και της διευκόληνσης των συναλαγών με την εταιρία μας, δίνουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε πληρωμές με έναν από τους παρακάτω τρόπους.

1) Πληρωμή με χρήση Πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Η εταιρία μας για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας, σε συνεργασία με την τράπεζα Πειραιώς δίνει πλέον τη δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα απευθείας μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας, μέσα από την ασφαλή εφαρμογή της τράπεζας Πειραιώς.
Στην περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα που υποστηρίζει δόσεις, σας δίνουμε τη δυνατότητα πληρωμής με έως για έξι άτοκες δόσεις.

2) Πληρωμή με κατάθεση σε λογαριασμό συνεργαζόμενης τράπεζας.

Τα iban των συνεργαζόμενων τραπεζών είναι τα παρακάτω, και πάντα δικαιούχος εμφανίζεται η Ι.ΤΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

Όψεως Εθνικής τράπεζας
GR81 0110 4350 0000 4354 4031 776

Όψεως τράπεζας Πειραιώς
GR25 0171 6120 0066 1211 4371 928

Όψεως Eurobank
GR19 0260 1270 0007 6020 0063 739

Όψεως Alpha bank
GR92 0140 8580 8580 0200 2003 190

Για ταχύτερη εξυπηρέτηση, στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με e-mail στο tamiamoto@gmail.com ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας στα 2541023575 ή 2541076094.
Εμείς, με το που λάβουμε το αντίγραφο, θα ξεκινήσουμε την διαδικασία για την αποστολή της παραγγελίας σας. Απαραίτητη προϋπόθεση να γράψετε τον αριθμό παραγγελίας ή το ονοματεπώνυμό σας στην αιτιολογία κατάθεσης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Για την αποστολή των αγαθών στο χώρο που επιθυμείτε χρησιμοποιούμε την Γενική Courier . Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε οικονομία λόγω μικρού όγκου ενώ παράλληλα έχουμε ασφαλή και γρήγορη αποστολή αφού η ολοκλήρωσή της πραγματοποιείτε σε 1 – 2 εργάσιμες μέρες.

Για δέματα μεγαλύτερου όγκου για λόγους δική σας οικονομίας προτείνουμε τα ΕΛΤΑ. Αν και με λίγο μεγαλύτερο χρόνο παράδοσης με τα ΕΛΤΑ εξασφαλίζουμε ότι το κόστος μεταφοράς του δέματος σας θα είναι σημαντικά μικρότερο.

H MOTOTAMIAS.GR θα έρθει σε επικοινωνία με εσάς για επαλήθευση των στοιχείων σας και τυχών λεπτομέρειες που θα πρέπει να γνωρίζουμε για την αποστολή. Η MOTOTAMIAS.GR θα καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για να εξασφαλίσει την έγκαιρη παράδοση της παραγγελίας σας. Παρόλα αυτά δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις στην παράδοση.

Powered by Mytech...